Gasera

Gaseran missio on tuottaa kaasunmittausratkaisuja joita muut eivät usko edes mahdollisiksi. Pääfokus on vaarallisten kaasujen mittaamisessa ilmasta ihmisten ja ympäristön suojelemiseksi. Muut markkinat ovat autoteollisuus, ympäristö, sähköntuotanto, ruokaturvallisuus, energia, prosessinohjaus ja turvallisuus.

www.gasera.fi

#investment #technologytransfer #businessincubation #technologylicensing

Nidos

Nidos on ns ”born mobile” -digitalisaatioalusta, joka mahdollistaa helpomman tavan dokumentoida, kontrolloida, hallita ja automatisoida liiketoiminnan prosesseja ja informaatiota.

www.nidos.fi

#seedinvestment #businessadvisory

Panic Marketing

Panic tarjoaa asiakkailleen uusia visuaalisia tapoja asiakkaiden vuorovaikuttamiseen tuotteiden ja palvelujen kanssa. Nämä toteutetaan mm virtuaalisen todellisuuden visualisoinneilla, animoiduilla videoilla ja interaktiivisilla pelikampanjoilla. Don’t stress, just Panic!

www.panic.fi

#seedinvestment #businessadvisory

CloudBounce

CloudBouncen missiona on tuoda edullinen ja korkealaatuinen masterointipalvelu kaikkien muusikoiden ulottuville ympäri maailman.

www.cloudbounce.com

#earlystageinvestment

Noveltech Audio

Noveltech Audio kehittää digitallista mikrofoniteknologiaa korkealaatuiseen äänen tallentamiseen sekä mittamikrofoneiksi. Se tarjoaa myös ainutlaatuisia signaalinkäsittelytyökaluja musiikin tuotantoon plug-in -ohjelmistojen avulla.

www.noveltechaudio.com

#businessincubation

Plantui

Plantui tuottaa älypuutarhoja kuluttajille. Pantuin vision mukaan jokainen ansaitsee oman puutarhan.

www.plantui.com

#earlystageinvestment